Top 5 bestsellers

Geplaatst door Ingrid Beyer op

TOP 5 BESTSELLERS

Er zijn de afgelopen tijd veel nieuwe artikelen in de webshop gekomen en het is altijd fijn om te zien dat ze ook bij jullie in de smaak vallen. Wil je weten wat de top 5 van onze bestsellers is? Lees dan lekker verder.1. SWEET BEAN PASTE

Sweet Bean Paste is een Engelstalig boek, delicaat en liefdevol geschreven. Een verhaal waarvan je zelfs gaat watertanden, zo mooi is het bereiden van zoete bonenpasta beschreven. In mooie beschrijvingen vertelt Durian Sukegawa over de kracht van vriendschap. Hij leert ons dat alles gebeurt met een reden en dat ook het de meest eenvoudige personen een wereld van verschil maken!

sweet bean paste
Een prachtig verhaal dus, waar velen van jullie inmiddels ook van genoten hebben.


2. SCENTSUAL WIEROOK SPARKLING YUZU

De wierook van het Japanse Kodo staat nog maar net online, maar is al aan een stevige opmars bezig. Niet zo verwonderlijk, want één stokje brengt je een mix aan heerlijke geuren voor een weldadig gevoel. Ze zijn er in verschillende aroma’s en daarvan blijkt deze met yuzu jullie lievelings. Misschien komt dat door de geur van frisse citrus: mandarijn, tangerine, sinaasappel en natuurlijk yuzu. 

Japanse wierook yuzu

De hele collectie Japanse wierook is trouwens subtiel en heerlijk om even helemaal tot jezelf te komen, klik hier en ontdek alle geuren.

3. SHICHIMI TOUGARASHI 7-KRUIDEN PEPER

Ook deze pittige peper boordevol smaak zit nog maar net in het assortiment en is nu al een hit. Dat deze peper zo in de smaak valt is extra leuk, omdat ik de producent vorig jaar in Japan ontmoet heb. De Yawataya Isogoro Company is een klein bedrijf, maar kent een rijke historie, nog een reden waarom deze shichimi extra bijzonder is.
Zoek je een lekker recept voor deze peper, kijk dan eens hier: een lekker simpel, smaakvol misosoep recept!
shichimi 7-kruiden peper

En naast de “gewone” variant, hebben we ook shichimi waar yuzu aan is toegevoegd.

4. BENTOBOX KIMONO

Een bentobox is een lunchtrommel, maar dan net even anders. De meesten hebben namelijk meerdere lagen. Vaak zijn het er twee, waarvan één laag in elk geval is opgedeeld in meerdere vakjes. Die vul je met allerhande lekkere dingen en die vormen samen met de rest een gebalanceerde maaltijd. Zo ook deze prachtige bentobox met kimono patroon, die al met veel klanten mee de tas ingaat.
kimono bentobox
Heb jij toch liever een bentobox met ruime vakken, kies dan de shikiri!

5. BOEKENLEGGERS JAPANSE PRINTS

Hieruit blijkt maar weer dat jullie Japan ook in je hart hebben gesloten! Want wat zijn deze prints prachtig en typisch Japans. Ze zitten allemaal nog aan elkaar vast, maar je kunt ze makkelijk losmaken, als je het voorzichtig doet. Voor de Japanse beauties op de boekenleggers is o.a. geput uit het werk van: Ohara Koson, Katsushika Hokusai, Utagawa Hiroshige, Utagawa Kuniyoshi en Kitagawa Utamaro. Ze zijn mooi en origineel en uitermate populair!

Boekenleggers

 

 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →