Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Ik doe mijn best de bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Bestellingen gedaan op maandag verstuur ik op dinsdag en die op vrijdag verstuur ik de maandag erna. Voor de rest van de weekdagen (di, woe, do) geldt: voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Het lukt helaas niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, maar als ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet haal, dan laat ik je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 voor brievenbuspost 
€ 4,95 voor pakketten
in Nederland is verzending gratis boven de € 50,00
€9,00 voor pakketten naar Duitsland en België 

Levering verloopt via PostNL en over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Voor retourneren gelden de volgende voorwaarden
Je mag je bestelling op elk moment voorafgaand aan de verzending annuleren door een mail te sturen naar info@roppongi.nl

Ik doe er alles aan om je via onze website volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild en/of geretourneerd worden.

Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:

  • stuur Roppongi voorafgaand een e-mail via info@roppongi.nl met daarin vermeld de artikelen die je wilt ruilen/retourneren, je naam, woonplaats en rekeningnummer.
  • Het ruilen/retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling
  • Je stuurt het ongebruikte artikel, het liefst, in de originele verpakking op naar Roppongi, Van Hallstraat 679, 1051HG, Amsterdam.
  • De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico van verzending ligt bij de klant.
  • Ik zal het aankoopbedrag (inclusief eerdere verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel op je rekening terugstorten. Let op: ik betaal je de eerder betaalde verzendkosten terug, maar de retourkosten zijn voor jou.
  • Roppongi behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren, of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt en daardoor is beschadigd.