Blog

Er bloeit iets moois deze lente en jij kunt het winnen.

Geplaatst door Ingrid Beyer op

Er bloeit iets moois deze lente en jij kunt het winnen.

De wereld om ons heen staat in volle bloei en ook bij Roppongi en Studio Urf&Ogel bloeit er iets moois deze lente! Doe mee en win dit fijne lente-pakket. Studio Urf &Ogel is de webshop van grafisch ontwerpster Cindy Terpsma, gevuld met vrolijke prints, posters, stickers en kaarten. Daarnaast maakt ze, aan de hand van jouw foto, gepersonaliseerde familie-, en huisportretten in haar eigen, kenmerkende stijl. Nu heeft ze voor Roppongi stickers met Japanse icoontjes ontworpen. Ideaal om je fotoalbum of invulboek op te vrolijken, om een uitnodiging te maken, of een cadeautje te versieren. Maar het allerleukste is dat...

Meer lezen →

Er bloeit iets moois deze lente

Geplaatst door Ingrid Beyer op

Er bloeit iets moois deze lente
Overal schieten bloemen uit de grond en kleuren bomen mooi groen. Ook bij Roppongi en Studio Urf&Ogel bloeit er iets moois deze lente!

Meer lezen →

Paasbrunch met hojicha, Japanse thee, in de hoofdrol

Geplaatst door Ingrid Beyer op

Paasbrunch met hojicha, Japanse thee, in de hoofdrol
Inspiratie voor een paasbrunch met Japanse thee! Lees verder en ontdek twee lekkere recepten met hojicha.

Meer lezen →

Lente is leuk en ik geef je 5 redenen waarom

Geplaatst door Ingrid Beyer op

Lente is leuk en ik geef je 5 redenen waarom
Oeh la, la de lente komt eraan en dat is leuk! Waarom? Daar heb ik 5 redenen voor, lees lekker verder.

Meer lezen →

Takoyaki pan: de Japanse poffertjespan

Geplaatst door Ingrid Beyer op

Takoyaki pan: de Japanse poffertjespan

Goed nieuws voor fans van takoyaki, er staat een takoyaki pan (een Japanse poffertjespan) in de shop. Nu kun jij dus zelf aan de slag met het ronde deegballetje gevuld met octupus uit Osaka. TAKOYAKI, WAT IS DAT? Takoyaki, letterlijk gebakken octopus, zijn balletjes gemaakt van een beslag op basis van tarwemeel, ei en dashi bouillon, gebakken in een speciale takoyaki-pan. Ze zijn meestal gevuld met gehakte of in blokjes gesneden octopus, tempura-stukjes (tenkasu), ingelegde gember en lente-ui. Ze zijn in 1935 ontwikkeld door Endo Tomekichi, eigenaar van een streetfood stalletje In Osaka. En dat het een daverend succes was...

Meer lezen →