Zomer zotheid

Zomer zotheid

Hoe kom je het snelst in de vakantiemodus? Met een goed boek, een mooie furoshiki en een koinobori natuurlijk! Ik geef je deze en nog meer tips voor het ultieme vakantiegevoel.

LEZEN OVER JAPAN

Er is nog genoeg keuze voor een mooi verhaal uit Japan. Stap in de wereld van de geisha met deze twee waargebeurde verhalen: het Engelstalige Geisha of Gion of  Tokiko, geschenk aan een geisha die gewoon lekker in het Nederlands geschreven is. 

tokiko, geishaGa terug naar het vooroorlogse Japan en lees het verhaal van de Makioka zussen in Stille sneeuwval of blijf lekker in de moderne tijd met The woman in the purple skirt.

Er is natuurlijk nog veel meer inspiratie voor Japanse boeken.

VERGEET JE KOINOBORI NIET

Een koinobori van Madame Mo is een eyecatcher, aan je camper, caravan of balkon, maar ook op het strand is het een prachtig herkenningspunt!

koinobori op het strand

DE MULTI-FUNCTIONELE FUROSHIKI

Met de grotere furoshiki van 104x104cm  knoop je een lekkere grote strandtas. Als je die uitgepakt hebt maak je er samen met eentje van 70x70cm, drie stokken en wat wasknijpers een tentje van. Soms is het kleinste stukje schaduw een welkome gast op een zinderend warm strand!

furoshiki op het strand

KEEP IT COOL

Geen zin om met een enorme koelbox te leuren? De Monbento Cocoon is stukken handzamer en er pas precies een Monbento Original in. Zo houd je jouw lunch op temperatuur als je erop uit trekt.

Monbento Cocoon
Je kunt ook kiezen voor de Monbento i-cy icepack in combinatie met een Monbento original. Plaats het koelelement tussen de twee bakken en je lunch blijft een tijdje koud.

BEWAAR JE VAKANTIE HERINNERINGEN

Schrijf je vakantie herinneringen op, plak ze in of teken ze. Met een doosje Zomergeluk in je koffer of rugzak heb je alles bij de hand om jouw reis onvergetelijk te maken!

Travel journal zomergeluk

GA JE MEE?

Over reizen gesproken; ga je met me mee op reis door Japan? Schrijf je in en je ontvangt wekelijks een heleboel liefs uit Japan!