vaderdag cadeau tips

5 Vaderdag Cadeau Tips

Hoewel Vaderdag een relatief jonge feestdag is in Japan, worden vaders ook daar de 3e zondag in juni  in het zonnetje gezet. En net als hier vinden kinderen het fijn om één keer per jaar hun liefde en dankbaarheid te tonen.

Zoek jij nog inspiratie voor een topcadeau? Hier vind je 5 ideeen met
Vaderdag cadeaus voor alle soorten vaders die je kan verzinnen. Maak hem blij met een ontbijt op bed, een mooie tekening en verras hem met één van deze 5 originele cadeaus!

1. TABI SOKKEN

Vaders met stijl en vaders die graag op teenslippers lopen maak je helemaal blij met deze hippe teensokken

Japanse tabi-sokken

2. REISGIDSEN VOOR DE VADER ON THE ROAD

Staat een reis naar Japan hoog op de agenda bij jouw vader? Geef hem dan een Japanse reisgids cadeau, zo kan de voorpret meteen beginnen!

Japanse reisgidsen

3. EETSTOKJES

Voor vaders die graag een vorkje prikken, of een stokje in dit geval, staan er mooie sets met Japanse eetstokjes in de webshop. Sushi mag je gewoon met je handen eten, maar andere Japanse gerechten schuif je naar binnen met deze mooie o-hashi.

Japanse eetstokjes


4. GEEF HEM 10 MINUTEN ZEN-TIJD

Hardwerkende, liefhebbende vaders maak je zeker blij met een dagelijks momentje van rust. Daarvoor zijn de geuren van HIBI 10-minutes aroma in het leven geroepen! Lucifers die een heerlijk aroma verspreiden als je ze aanstrijkt en zorgen voor 10 minuten me-time.

HIBI 10-minutes aroma

5. SCHRIJF EEN LIEF KAARTJE

Kleine cadeautjes met een mooie boodschap hebben misschien wel meer impact dan een dure rolex of de grootste BBQ. Maak 'm dus blij met een handgeschreven lief kaartje en als je één van deze wenskaarten in een lijstje geeft heb je meteen een klein kunstwerkje!

Japanse wenskaarten


LIEVER ZELF MAKEN

Verras je jouw vader liever met een zelfgemaakt cadeau en wil je daar wat inspiratie voor? Lees dan mijn blogpost over Vaderdag in Japan!