vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeau top 5

Een top 5 met Vaderdag cadeaus voor alle soorten vaders die je kan verzinnen. Maak hem blij met een ontbijt op bed en een mooie tekening en verras hem met een origineel cadeau!

1. TABI SOKKEN

Japanse tabi sokken teensokken
Vaders met stijl en vaders die graag op teenslippers lopen maak je helemaal blij met deze hippe teensokken

2. PANNEN VOOR DE KEUKENPRINS

Japanse pannen
De keukenprinsen onder de vaders kunnen zich helemaal uitleven op typisch Japanse gerechten als tamagoyaki, taiyaki en takoyaki. Geef hem één van deze pannen en hij tovert de lekkerste gerechten op tafel. Heb je zelf ook baat bij!

3. EETSTOKJES

Japanse eetstokjes cadeau-set met legger
Voor een beetje extra geluk geef je hem een paar eetstokjes met maneki neko legger cadeau, feestelijk verpakt in een doosje. Zo eet hij alle Oosterse gerechten met nog meer plezier en een extra dosis voorspoed!

4. EEN JAPANSE PRINT

Japanse ukiyo e print
Vaders willen soms ook wel eens bepalen wat er boven de bank of hun eigen bed hangt. Geef hem eens een Japanse print cadeau, meteen een mooi aandenken als 'ie ooit al eens in het land geweest is.

5. EEN BENTOBOX

bentobox nokorimono kopen bij Roppongi
Duurzame vaders zullen deze mooie bentobox met als titel: "nokorimono desuga..." (残り物ですが...) weten te waarderen. Het betekent: "Ik ben bang dat het gewoon restjes zijn...", maar dat is nu juist de charme van een bentobox die je vult met restjes. Bespaar voedsel, tijd en geld. 

LIEVER ZELF MAKEN

Verras je jouw vader liever met een zelfgemaakt cadeau en wil je wat inspiratie? Lees dan mijn blogpost over Vaderdag in Japan!