Hebben! 7 must-haves voor een zwoele zomer.

Hebben! 7 must-haves voor een zwoele zomer.

Hittegolf of niet, de zomer is daar en genieten zullen we! Maak er een heerlijke, zwoele zomer van met deze 7 must-haves van Roppongi.

 

zomer must-haves

 

1. T-SHIRT VAN CATTA

Eerlijk Dutch design, oftewel mooie prints op duurzame materialen, gemaakt in ons eigen land! De Grumpy Cat is favoriet, maar er is nog veel meer keus! Je shopt ze allemaal HIER.

2. MADAME MO KOINOBORI SAKURA

Eerlijk is eerlijk, in Japan zie je deze vrolijke karpervlaggen alleen rond 5 mei wapperen. Maar hier zijn ze al jaren een mooi zomer item, waarom? Omdat ze een prachtig herkenningspunt zijn op het strand. Zo raak je niemand meer kwijt!

3. TERUG NAAR JAPAN - ANNE SEY

Ben je benieuwd naar Japan? Heb je heimwee of plan je een volgende reis? Lees dan het bijzondere reisverslag van Anne. Op haar fiets trapte ze een heel groot deel van het eiland Kyūshū over, op zoek naar het verleden. Ga met haar mee naar Japan en stop hem in je koffer of lees hem lekker in je eigen tuin! 

4. MONBENTO THERMOSFLES STEEL KOPER

Thermos klinkt alsof er iets warms in moet, maar niks is minder waar! Deze prachtige fles houdt je drankjes ook lekker koel. Ben je gek op zelfgemaakte ijsthee? Komt goed uit, want in de dop zit een theezeefje. Thee in het zeefje, ijsblokjes in de fles en jij kunt later genieten van een lekkere slok ijsthee! Wil je hem in koperkleur of toch liever in zwart

5. TRC SPIRAL RING NOTEBOOK

Bewaar je mooie herinneringen deze zomer in een notebook! Schrijven, plakken, knippen het kan allemaal in de TRC spiral ring notebooks. Ze zijn er in drie soorten papier: de iets ruwere kraft, de tweede met mooi wit papier waarop je heerlijk schrijft en de laatste met aquarelpapier.

6. PILOT PEN & MASKING TAPE

Geen notebook zonder pen! Pennen van Pilot zijn hier al jaren favoriet en deze  Hi-tecpoint Click schrijft hemels. Voordeel: je kunt hem navullen!

Kaartjes, foto’s, entree tickets en bonnetjes plak je meteen in je notebook met een mooie washi tape.

7. MONBENTO POCHETTE 

Het is eigenlijk een tasje om je bentobox te beschermen. Maar je kunt er natuurlijk van alles in kwijt. Neem er je Instax mini camera in mee, samen met je notebook, pen en tape. Met zo’n handige pochette hou je alle kleine frutsels lekker op één plek.

liefs uit japan