Roppongi viert feest!

Roppongi viert feest!

Roppongi bestaat 15 jaar en dat vier ik van 4 t/m 18 april, 15 dagen lang dus, met drie leuke acties. Doe je mee?

1. WINACTIE

Maak kans op dit cadeaupakket vol met Roppongi Favorieten t.w.v. meer dan 
€ 150,00. Dit zit er in het pakket:
- Fotoboek: Japan, highlights of a fascinating country
- Airvase Thank You
- Monbento Bloom
- Furoshiki Modern Girl
- Sakura Cha
- Tabi sokken Asanoha groen
- Eetstokjes met legger
- Poster Dye House

winactie Roppongi Japanse webshop
Hoe doe je mee:
Vul dit formulier in en waag een kans! Weet je het antwoord even niet meer, HIER staat het ergens geschreven.

Winactie voorwaarden
• de winactie loopt van 4 t/m 18 april 2023
• iedereen die in Nederland of België woont mag meedoen aan de winactie door één keer het formulier in te vullen (meerdere keren heeft geen zin)
• door bovenstaand formulier in te vullen maak je kans op de op deze pagina genoemd prijzenpakket - niet inwisselbaar voor geld of andere producten!
• na de einddatum van de winactie loot ik de winnaar en maak diegene bekend op social media en in de nieuwsbrief
• met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen via e-mail
• de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
• de gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld
• Roppongi gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Door je e-mailadres hier in te vullen en te versturen, stem je ermee in dat Roppongi je gegevens mag verwerken in overeenstemming met onze privacy verklaring. Je kunt je op elk moment uitschrijven door middel van een duidelijke 'schrijf je uit'-link in de footer van de nieuwsbrieven, of door contact op te nemen via info@roppongi.nl. Ik behandel je gegevens met respect en gebruik ze alleen voor mijn eigen doeleinden. NO spam!
• deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

2. WIE JARIG IS TRAKTEERT

cadeautje bij je bestelling

De komende 15 dagen (van 4 t/m 18 april) krijgt iedereen een kleine verrassing t.w.v. € 4,95 bij zijn/haar bestelling vanaf € 10,00. Daar hoef je niks voor te doen!


3. FUKUBUKURO (UITVERKOCHT)

Roppongi Japanse webshop fukubukuro

Eigenlijk is dit een Japans gebruik rond het begin van een nieuw jaar; winkels in heel Japan vullen fukubukuro (geluks tassen) met een willekeurig assortiment en verkopen ze voor een mooie prijs. Dat is toch een leuk idee voor dit jubileum! Ik vul een tas, niet zo maar één maar een katoenen tas met leuke Japanse opdruk, met Roppongi favorieten en die kun jij heel voordelig op de kop tikken! Er zit voor tenminste € 75,00 aan producten in de tas en daar betaal je maar € 50,00 voor, zonder verzendkosten! Dat is dus een win-win actie! Er zijn maar 15 fukubukuro beschikbaar, dus voor deze actie geldt: één tas per klant!