Maak iemand blij met een Ghibli kaart

Maak iemand blij met een Ghibli kaart

SPREAD THE LOVE

Om me heen zie ik zo veel mooie initiatieven ontstaan om samen door deze rare periode heen te komen, daar wil ik heel graag een klein steentje aan bijdragen. En aangezien ik hier een Studio Ghibli box heb gevuld met wel 100 kaarten, lijkt het mij een leuk plan om die namens jou te versturen.

Studio Ghibli wenskaart

HOE IK OP HET IDEE KWAM

Ere wie ere toekomt, ik heb deze actie voor het eerst gezien bij mijn webshop collega Pascalle van Opa en An, een super leuke cadeauwinkel in Dordrecht. Zoek je een tof cadeau dan moet je daar zeker een kijkje nemen!

WAT MOET JE DOEN

Heb jij iemand in je omgeving die voorlopig geen bezoek kan ontvangen, kun je zelf de deur niet uit, of wil je iemand een hart onder de riem steken? Laat mij dan namens jou een kaartje sturen. 

Het enige wat jij wel even moet doen is mij een mailtje sturen naar info@roppongi.nl met daarop:
- naam en adres van de ontvanger,
- jouw boodschap en je naam.

Dan ga ik aan de slag, want als we lief blijven voor elkaar komen we deze paar maanden met gemak door.

Liever zelf een mooi kaartje sturen? Neem dan gerust hier even een kijkje.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar <3