Yamazaki Home woonaccessoires uit Japan

3 redenen om de woonaccessoires van Yamazaki Home in huis te halen

Yamazaki Home, een begrip in Japan, begon meer dan een eeuw geleden als een kleine, door een familie gerunde strijkplank fabrikant. Tegenwoordig maakt Yamazaki Home woonaccessoires die een unieke stijl combineren met een modern design. Het bedrijf heeft inmiddels een grote naam opgebouwd in de wereld van interieurdesign.

Met hun innovatieve producten en stijlvolle ontwerpen hebben ze een grote invloed gehad op de manier waarop mensen hun huis stylen. Wil je jouw huis inrichten met een stijlvolle en moderne touch, struin dan eens door de collectie. Hieronder geef ik je 3 redenen om de  accessoires van Yamazaki Home in huis te halen

JE KIEST VOOR PRAKTISCHE OPBERGERS

Of je nu in een groot huis woont of in een klein appartement in de stad, we willen allemaal onze ruimte op het aanrecht maximaliseren, rommel verminderen en kastruimte optimaal gebruiken. En je kent ze vast wel, van die hoekjes en gaatjes in je huis die ongebruikt blijven. Als je een rommelige hotspot hebt, gebruik dan één van de stijlvolle opbergers en neem de controle over je rommelzone terug! Bewaar je kostbare sieraden bijvoorbeeld in één van de mooie bakjes die fraai ontworpen zijn, zoals de Yamazaki Tosca 3-laags sieraden bakjes smal. Die past in een smal hoekje op je nachtkastje of kaptafel. Misschien hang je ze liever op, dan is de Tosca sieradenhanger ideaal! Je bureau hou je lekker opgeruimd met Tosca toolbox S, daar passen trouwens ook rondslingerende badkamerspullen in. Minimalistisch leven betekent niet dat je je geliefde prullaria weggooit, het betekent dat je ze een thuis geeft!

Yamazaki sieraden bakjes

ZIE ZE ALS STIJLVOLLE EYE-CATCHERS

De meeste mensen, zelfs als ze gezegend zijn met een vaatwasser, hebben een afwasrek direct naast de gootsteen. Als zo’n omvangrijk afdruiprek dan toch waardevolle ruimte op het aanrecht moet innemen, laat het dan een mooi rek zijn! En dat geldt ook voor een fruitmand of een extra bordenrek op je aanrecht.

Yamazaki afdruiprek

JE ZORGT VOOR RUST MET DEZE STIJL

De accessoires van Yamazaki Home zijn minimalistisch met eenvoudige, strakke lijnen en een rustige kleurenpalet. Door deze stijl te kiezen, creëer je een rustige en ontspannen sfeer in je huis. In de keuken bijvoorbeeld, al je potjes en losse items kun je kwijt op de mooie keukenrekken.

Zo zie je met de woonaccessoires van Yamazaki kies je voor rust, stijl en een vleugje Japan in je interieur. Dat zijn al meer dan genoeg redenen om ze een plekje in jouw interieur te geven!