Monbento Tresor en Studio Urf&Ogel

Er bloeit iets moois deze lente

Overal schieten bloemen uit de grond en kleuren bomen mooi groen.  Ook bij Roppongi en Studio Urf&Ogel bloeit er iets moois deze lente! 


HOE HET BEGON

Kennen jullie de vrolijke figuurtjes van Studio Urf&Ogel al? Ze zijn te vinden op vrolijke prints, posters, stickers en kaarten in de webshop van grafisch ontwerpster Cindy Terpsma . Ik leerde deze duizendpoot een tijdje geleden kennen via "Sell Your Stuff Online", een heel fijn platform voor online ondernemers. Nu kletsen regelmatig lekker bij met nog een aantal andere onderneemsters en dankzij een initiatief van Mariko van SYSO werken we deze lente samen aan een super tof project. Wil je weten wat voor moois er bloeit in onze shops, lees dan lekker verder.

bloesem

URF&OGEL MEETS ROPPONGI

Cindy is een kei in het maken van gepersonaliseerde familie-, en huisportretten. Je stuurt haar een foto van je familie, of je huis en zij maakt er een print van in haar eigen, kenmerkende stijl. Da’s toch een leuk en uniek cadeau!

urf en ogel familieportret

Ik kreeg ooit van Cindy een stickervel cadeau en mijn brein draaide meteen op volle toeren. Die stickers zijn namelijk ideaal om je fotoalbum of invulboek op te vrolijken, om een uitnodiging te maken, of een cadeautje te versieren. Heel leuk allemaal, maar het allerleukste vind ik dat je ze ook kunt gebruiken om je Monbento Tresor te personaliseren. In deze bentobox zitten namelijk een paar verschillende tags die je onder het venstertje bovenop het deksel kunt doen en deze stickers passen daar precies in. Zo maak je er je eigen, persoonlijke schatkist met een flinke dosis Japan van.

Natuurlijk vind ik alle figuurtjes die Cindy ontwerpt super cute en kawaii, maar de Japanse icoontjes die ze nu heeft ontworpen zijn natuurlijk het allerleukst!

Stickers Studio Urf&Ogel

DE URF&OGEL BENTOBOX

Een bentobox met Urf&Ogel stickers erop moet natuurlijk gevuld worden met een Urf&Ogel lunch! En aangezien Cindy dol is op vis, groenten, wafels met basterdsuiker en aardbeien is deze Monbento Tresor gevuld met: sandwiches gerookte zalm en avocado, wafels met boter en basterdsuiker en aardbeien met blauwe bessen. Niet moeilijk wel kleurrijk en vooral héél lekker.

Monbento Tresor bentobox inspiratieVul je bentobox, doe er één van de vrolijke stickers in en trek erop uit, er bloeit zoveel moois deze lente!