Kerstshoppen in Dordrecht bij Opa & An X Roppongi

Kerstshoppen in Dordrecht bij Opa & An X Roppongi

Reizen naar Japan blijft nog even een utopie, maar gelukkig hebben we een heel mooi land waar genoeg te zien én te beleven valt. Zelf ben ik dol op alle plekken waar veel water is, of het nou de zee is of mooie rivieren en meren. Dordrecht is zo’n prachtige plek met genoeg water! En het fijne is dat ik daar komend weekend, 18 en 19 december, live bij Pascalle van Opa en An mijn furoshiki mag demonstreren en verkopen. Kom jij ook kerstshoppen? Er is namelijk nog veel meer te doen in deze stad tussen de rivieren.

FUROSHIKI FEEST

Bij Opa en An op de Voorstraat 306 is het beide dagen feest! Je shopt er bij Pascalle fantastische kerstcadeaus zoals kaarsen en kandelaren, de vazen en zeepbakjes van Foekje Fleur en de woonaccessoires van Doing Goods. Koop je er een furoshiki bij dan pak ik jouw cadeau meteen voor je in. Ja, je leest het goed: op 18 en 19 december sta ik met mijn furoshiki live bij Opa en An!


furoshiki Japanse knoopdoek

Maak je liever een tas van een furoshiki of je eigen shawl, geen nood want de furoshiki riemen gaan natuurlijk ook mee! Kan ik je meteen laten zien hoe je hem gebruikt.

DORDTSE DECEMBER DAGEN

Naast je kerstinkopen, het liefst bij Pascalle en mij, kun je van nog veel meer genieten in Dordrecht tijdens de Dordtse December Dagen die duren t/m 9 januari .

De winkelstraten zijn sfeervol verlicht en als het donker geworden is kun je genieten van de Dwaalspoor wandelroute. Je dwaalt in een sprookjesachtige setting langs een route met subtiele lichtkunst en twaalf waterverhalen bij twaalf bruggen. Adembenemende animaties en lichtprojecties zorgen voor een magische minireis van het Groothoofd tot de Grote Kerk. Hou ook bij deze activiteit in de buitenlucht rekening met elkaar, zodat het evenement op een veilige manier voor iedereen door kan gaan!

kerstshoppen in dordrecht

Overdag is er lekker wat reuring in de winkelstraten met life muziek en ander entertainment. Wel met de regels in het achterhoofd natuurlijk!

Laat je cadeaus op de Vriesestraat 32, het Statenplein 65 en bij de VVV op Spuiboulevard 99 gratis inpakken door professionals.

Maar kom vooral  gezellig langs bij de Voorstraat 306!  We zijn er op 18 en 19 december van 10:00 tot 17:00 en er staan thee en koekjes voor je klaar.

Opa en An cadeauwinkel in Dordrecht