Moederdag Give Away

Moederdag Give Away

TOGETHER WE´RE STRONG

Hoe leuk is dit, zes webshops hebben de handen ineengeslagen om jouw moeder, tante, oma of andere belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje te zetten. Om deze Moederdag, die voor iedereen zo anders zal zijn dan normaal, dit jaar extra bijzonder te maken.

Hoe we dat met z´n allen gaan doen? Van 6 april t/m 10 mei krijg je bij elke shop een extra cadeau bij je bestelling. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is bij je bestelling in één van de andere shops de code ROPPONGI bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld) in te vullen.
Roppongi-Paper Time-Mon Bento
Dit zijn de andere vijf deelnemers:
Hannehaves voor de mooiste bohemian Ibiza sieraden,
Studio Urf en Ogel:  laat hier het allerleukste familie portret maken
Bracelets for Men: armbanden, niet alleen voor mannen, maar ook voor stoere moeders
Houtmoed: mooie en unieke woonaccessoires handmade by Houtmoed

PAPER TIME

Deze week zetten we Paper Time van Marloes Lubberding extra in de schijnwerpers. Marloes is van oorsprong grafisch ontwerpster, en daarnaast trotse eigenaresse van deze webshop vol paper goodness. Alles wat je er vindt is zelfbedacht en –ontworpen.

Het is allemaal begonnen met de Paper Time werkplanner, de werktool om meer rust in je hoofd te krijgen en structuur in je werkdag te brengen.

En sinds krap een jaar staat dit prachtige notitieblok, met zelfs een inhoudsopgave, in haar shop. Een notebook om zowel zakelijk als privé te gebruiken. Maak een kookboek met je favoriete menu’s (bijvoorbeeld een Kitkat taart!), begin nu eens eindelijk aan een dagboek, of schrijf je avonturen op in een reisboek.Ga snel hier kijken bij Paper Time en gebruik de code ROPPONGI bij het afrekenen, dan ontvang je gratis een mooi schriftje.

Paper Time schrift

ONS CADEAU VOOR JOU

Wil jij ons cadeau voor jou ontvangen? Gebruik dan een van de codes uit de andere shops. Elke shop heeft haar eigen code ergens op de site, dus neem daar snel even een kijkje.

Onze Give Away is een zakje met Japans snoepgoed!

DE SPELREGELS VAN DE GIVE AWAY

  • de actie loopt van 6 april t/m 10 mei
  • deelnemende webshops zijn: Paper Time, Hannehaves, Studio Urf en Ogel, Houtmoed, Bracelets for Men, en Roppongi
  • je krijgt je cadeautje bij elke bestelling, er is geen minimumbedrag
  • je ontvangt de gratis extra door het invullen van de code van een van de andere shops bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld)
  • je mag zo vaak bestellen als je wilt
  • bezoek ook de andere webshops voor hun unieke give-away