Moederdag Give Away: Bracelets for Men

Moederdag Give Away: Bracelets for Men

TOGETHER WE´RE STRONG

Hoe leuk is dit, zes webshops hebben de handen ineengeslagen om jouw moeder, tante, oma of andere belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje te zetten. Om deze Moederdag, die voor iedereen zo anders zal zijn dan normaal, dit jaar extra bijzonder te maken.

Deze laatste week is het de beurt aan Bracelets for Men een fijne shop met sieraden voor mannen, maar ook voor vrouwen (vinden wij).

BRACELETS FOR MEN

Deze shop lijkt een vreemde eend in de bijt voor Moederdag, maar niets is minder waar. De armbanden van Bracelets for Men zijn recht door zee, vrij van poeha en een tikkeltje eigenwijs. Er zijn genoeg vrouwen die aan deze eigenschappen voldoen (ik kan er nu al 5 opnoemen). 

Bovendien staat Vaderdag ook al snel weer voor de deur, dus geven we jou hierbij alvast een cadeau-idee! Wat dacht je van de Raven koord-armand met ons Japanse Whisky boek?

Lonneke ontwerpt alle armbanden en maakt alles 'in-house'. Met een huishouden van 5 (!) mannen, waarvan 4 zonen, heeft ze elke dag inspiratie genoeg.

Alle armbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, leer, hout en RVS, trendy en stoer!

Ga snel hier snel kijken bij Bracelets for Men en gebruik de code ROPPONGI bij het afrekenen, dan ontvang je gratis een handige flesopener.

NOG MEER EXTRA´S

Ook wij vergeten je niet!  Als je bij ons komt shoppen en bij het afrekenen de code BRACELETSFORMEN invult bij de opmerkingen (dus niet in het kortingveld!) krijg je een zakje Japans snoep cadeau. Dubbel fun dus.

Dit zijn de andere shops, neem er maar eens een kijkje want ook daar krijg je met de code ROPPONGI leuke extra’s bij je bestelling!
Houtmoed: happy handmade stuff
Hannehaves: kleurrijke boho sieraden
Paper Time: speciale werk planner, dé perfecte combi van een agenda, notitieboek, social media planner en to-do-block.
Studio Urf en Ogel: kawaii prints en familieportretten