Moederdag Give Away: Houtmoed en Hannehaves

Moederdag Give Away: Houtmoed en Hannehaves

TOGETHER WE´RE STRONG

Hoe leuk is dit, zes webshops hebben de handen ineengeslagen om jouw moeder, tante, oma of andere belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje te zetten. Om deze Moederdag, die voor iedereen zo anders zal zijn dan normaal, dit jaar extra bijzonder te maken.

Deze week is het de beurt aan niet één, maar twee toffe shops die wij een warm hart toedragen.

HOUTMOED

De altijd blije Maaike, die verliefd is op handgemaakte artikelen en recyclen is de vrouw die Houtmoed mogelijk heeft gemaakt. Haar optimistische, vrolijke kijk op het leven straalt af op haar unieke, zelf bedachte én zelf geproduceerde woonaccessoires.  Neem bijvoorbeeld de hoge bijzettafel, die is niet alleen mooi ontworpen, maar ook tot in de puntjes uitgewerkt. Alle onderdelen zijn heel gedetailleerd met een laser uitgesneden, zodat jij hem super makkelijk zelf in elkaar zet.

Wij zijn dol op groen: groene thee, groene planten en de groene vilten “plant” onderzetters van Maaike! Die zijn vrolijk en ook nog eens hittebestendig, want kringen op ons houten tafelblad, daar zijn we dan weer niet zo dol op. De onderzetters zijn uit polyester vilt van 3 mm dik gesneden, dus lekker stevig en duurzaam.

Het is lekker rondstruinen bij Houtmoed: onderzetters, kleine meubels, kaarten, opbergers, DIY-projecten de lijst lijkt eindeloos.  Dus zoek je nog een uniek, handgemaakt cadeau voor Moederdag? Shop dan eens bij Houtmoed en vul je bij het afrekenen ROPPONGI in bij de opmerkingen, dan krijg je een vrolijke boekenlegger, helemaal gratis en voor niets!

HANNEHAVES

Hanneke is een heerlijke spraakwaterval met een diepe liefde voor sieraden met een tikkeltje Idonesië, een vleugje Thailand, een toefje Latijns Amerika en een flinke dosis Ibiza. Dus wil jij de zon om je nek, pols of aan je vinger dan is Hannehaves jouw go-to sieraden webshop!

Het mooie is dat alles wat Hanneke maakt uniek is en uniek blijft, geen enkele ketting, of armband is hetzelfde. Ze ontwerpt en maakt haar sieraden met mooie materialen zoals: natuursteen, hout, leer en cocos in prachtige kleuren.

Speciaal voor mij heeft ze een ketting met delft-blauwe kralen gemaakt. Want dat is niet alleen heel Hollands, maar ook heel Japans! Kijk hier maar eens, daar vind je iets wat er op lijkt.

Heb je zelf een idee voor een uniek sieraad in je hoofd, maar heb je de handigheid en de materialen niet, dan kan Hanneke je daar ook bij helpen. Hoe tof is dat!

Heb jij een happy hippie moeder, tante, oma, stiefmoeder, bonusmoeder, of buurvrouw dan shop je bij Hannehaves de mooiste sieraden voor Moederdag! En Hanneke pakt al jouw cadeaus ook nog eens heel mooi voor je in. Vul je bij het afrekenen ROPPONGI in bij de opmerkingen dan krijg je bij Hannehaves een lief armbandje cadeau.

NOG MEER EXTRA"S

En ook wij vergeten je niet!  Als je bij ons komt shoppen en bij het afrekenen de code HOUTMOED, of HANNEHAVES invult bij de opmerkingen (dus niet in het kortingveld!) krijg je een zakje Japans snoep cadeau. Dubbel fun dus.

Dit zijn de andere shops, neem daar ook maar eens een kijkje want ook daar krijg je met de code ROPPONGI leuke extra’s bij je bestelling!
Bracelets for men: stoere armbanden voor mannen én vrouwen
Paper Time
: speciale werk planner, dé perfecte combi van een agenda, notitieboek, social media planner en to-do-block.
Studio Urf en Ogel: kawaii prints en familieportretten