Moederdag Give Away: Studio Urf en Ogel

Moederdag Give Away: Studio Urf en Ogel

TOGETHER WE´RE STRONG

Hoe leuk is dit, zes webshops hebben de handen ineengeslagen om jouw moeder, tante, oma of andere belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje te zetten. Om deze Moederdag, die voor iedereen zo anders zal zijn dan normaal, dit jaar extra bijzonder te maken.

Elke week zetten we een webshop in het zonnetje en deze week is dat Studio Urf en Ogel.

STUDIO URF EN OGEL

Cindy Terpsma woont, anders dan haar naam doet vermoeden, in Noord-Brabant. Zij is het creatieve, grafische brein achter Studio Urf en Ogel. Deze twee knuffels zijn de oorspronkelijke leden van de familie die inmiddels is uitgebreid met een panda, pinguïn, zwaan, agent, piraat en prinses.

Cindy combineert met haar ontwerpen grafische lijnen, met heldere kleuren. Deze grappige illustraties voor kinderen vind je terug op ansichtkaarten, stickers, posters en uitnodigingen voor feestjes. En kijk eens hoe leuk je de stickers kan combineren met onze Tresor van Monbento!

En als ik je een Moederdag tip mag geven, kijk dan eens naar de familieportretten. Je kunt namelijk jouw familie laten vereeuwigen op z’n Urf en Ogeleriaans! Je hoeft alleen je eigen familie, ouders, kinderen, opa’s, oma’s,  samen te stellen op basis van haarkleur, kapsel, bril en kleding kleur. Vervolgens kun je ze bestellen als print op stevig mat papier, op een houten plaat of als naambord voor bij de voordeur.

Shop je zo’n leuk portret, vrolijke kaarten of blije stickers bij Studio Urf en Ogel, vul dan ROPPONGI in bij de opmerkingen en je krijgt deze leuke buttons gratis bij je bestelling!

NOG MEER EXTRA'S

En ook wij vergeten je niet! Als je bij ons komt shoppen en bij het afrekenen de code URFENOGEL invult bij de opmerkingen (dus niet in het kortingveld!) krijg je een zakje Japans snoep cadeau. Dubbel fun dus.

Dit zijn de andere shops die meedoen met deze Moederdag Give Away, neem daar ook maar eens een kijkje want je krijgt er met de code ROPPONGI leuke extra’s bij je bestelling!
Hannehaves voor happy hippie sieraden.
Bracelets for men stoere armbanden voor hem en haar.
Paper Time
 de go-to voor de Papertime planner, dé perfecte combi van een agenda, notitieboek, social media planner en to-do-block.
Houtmoed mooie en unieke woonaccessoires handmade by Houtmoed.

MOEDERDAG GIVE AWAY SPELREGELS

  • de actie loopt van 8 april t/m 10 mei
  • deelnemende webshops zijn: Paper Time, Hannehaves, Studio Urf en Ogel, Houtmoed, Bracelets for Men, en Roppongi
  • je krijgt je cadeautje bij elke bestelling, er is geen minimumbedrag
  • je ontvangt de gratis extra door het invullen van de code bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld)
  • je mag zo vaak bestellen als je wilt
  • bezoek ook de andere webshops voor hun unieke give-away