Zonder stress de feestdagen in!

Zonder stress de feestdagen in!

Het is half november, je weet vast al hoe laat het is! Tijd om goed voorbereid en zonder stress de feestdagen in te gaan. Laat mij je een beetje op weg helpen om deze drukke periode in alle rust door te komen.

GIFT GUIDES VOOR INSPIRATIE

Voor het gemak heb ik Gift Guides samengesteld voor verschillende types, zo vind je voor iedereen wel wat!

  • Heb je iemand die altijd bezig is met naald en draad, pen en papier of origami dan is de Gift Guide voor de Creatieveling ideaal.
  • Foodies en thuiskoks maak je vast heel erg blij met deze cadeau collectie.
  • Er zijn fanatiekelingen die hun huis regelmatig een make-over geven, maak ze blij met iets uit deze cadeaulijst.
  • En natuurlijk ben je hier aan het juiste adres voor de Japan-fan, kijk maar eens in deze Gift Guide.
  • Zoek je iets voor iemand die permanent op Planet Cute verblijft? De Kawaii Gift Guide is gevuld met alles wat met schattig te maken heeft.
  • Japanse groene thee is er in veel soorten en maten en mag zich inmiddels op veel fans verheugen. Heb jij zo'n theeleut in je omgeving? Deze cadeau-lijst is aardig uitgebreid en daar vind je vast en zeker wat!

Moet je veel cadeaus kopen, dan heb ik een handige lijst voor je gemaakt, download de lijst, print 'm uit en hang hem op! Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om al je eigen wensen op de schrijven.

BESTEL OP TIJD

Je weet het vast al van voorgaande jaren, de postbodes en pakketbezorgers hebben het razend druk en doen hun uiterste best om alles op tijd te bezorgen. Wacht dus niet te lang met bestellen! Bijkomend voordeel: je weet zeker dat je niet misgrijpt.

  • 5 december, sinterklaasavond valt dit jaar op een maandag. Vier je het op de zaterdag of zondag ervoor bestel dan uiterlijk woensdag 30 november voor 15:00. Vier je het maandag dan is je uiterste besteldatum donderdag 1 december voor 15:00.
  • Voor kerstmis is de uiterlijke besteldatum donderdag 22 december 15:00. Ik verstuur ook nog op 23 december, maar of het dan op tijd bij jou is betwijfel ik!

Bovenstaande data zijn trouwens aanbevelingen, je kunt er geen rechten aan ontlenen aangezien ik geen controle heb over het personeel van PostNL!

CADEAUBONNEN TO THE RESCUE

Soms lukt het gewoon even niet om alles op tijd in huis te krijgen, maar ook daar heb ik een oplossing voor: de digitale cadeaubon! Print hem uit, doe er een mooi papiertje omheen, strik erop en hij is klaar voor onder de boom. Daar maak je een doorgewinterde Japan-fan geheid heel blij mee.

MIS NIKS MEER

Ontvang wekelijks nog meer leuke inspiratie rond de feestdagen op je digitale deurmat. Maak mooie kerstdecoraties, leer inpakken met een furoshiki, dek je tafel in stijl met Japans servies, leer hoe je met Japanse eetstokjes eet en nog veel meer! Schrijf je in voor "Liefs uit Japan"  en je hoeft nooit meer iets te missen.

liefs uit Japan Roppongi