Feestdagen Gift Guides

Feestdagen Gift Guides

De Gift Guides voor de feestdagen worden altijd druk bezocht. Begrijpelijk, want een mooi cadeau voor iemand uitzoeken is altijd leuk, maar soms niet even makkelijk. Roppongi is er helemaal klaar voor met vier persoonlijke Gift Guides om de meest kieskeurige ontvangers te verrassen.


CADEAUS VOOR FOODIES

feestdagen gift-guide voor foodies met Japan in de hoofdrol
Heb jij een keukenprins of -prinses die je een bijzonder cadeau wilt geven? Geef die foodie dan een cadeau met een Japanse touch. Kies een mooi boek, daar heb je later misschien zelf ook wat aan, fijn keukentextiel, een takoyakipan of kleurrijke eetstokjes. Keuze genoeg!

Cadeaus voor foodies shop je HIER

CADEAUS VOOR DE JAPAN FAN

Feestdagen gift-guide voor de Japan-fan
Reizen naar ons favoriete land is nog steeds moeilijk, maar met deze cadeaus haal Japan gewoon naar hier. Daar maak je de echte Japan fan dolblij mee!

Cadeau inspiratie voor de Japan fan staat HIER

CADEAUS VOOR DE THEELEUT

Feestdagen gift-guide voor de theeleut
Japanse thee is niet alleen lekker, het is nog aardig gezond ook dankzij de
anti-oxydanten die erin zitten. Theeleuten halen hun hart op aan alles wat je hier kunt vinden; sencha, matcha, theebekers, theeblikken, en nog veel meer!

Voor de theeleut shop je HIER.

CADEAUS VOOR DE CREATIEVELING

Feestdagen gift-guide voor de creatieveling
Origami-papier, tekenboeken, notebooks, DIY-boeken, ook de creatieve geest wordt niet vergeten. Dus zoek je een cadeau voor een alleskunner, neem dan gerust even een kijkje in deze Gift Guide.

Ga HIER snel naar de cadeaus voor creatievelingen.

VOOR JE GAAT NOG EVEN DIT

Tot slot nog even een paar huishoudelijke mededelingen! Het is, zoals we inmiddels al gewend zijn, razend druk bij PostNL. Heb je geschikte cadeaus gevonden, wacht dan niet te lang met de bestelling, hoe sneller hoe beter.

  • Kerstmis valt dit jaar op een maandag, zorg dus dat je uiterlijk 20 december op de betaalknop drukt!
  • Bestellingen gedaan op vrijdag 22 december voor 15:00 december gaan nog dezelfde dag deur uit.
  • Ik ben van 24 t/m 29 december op vakantie, op zaterdag 30 december verstuur ik bestellingen die tijdens mijn afwezigheid zijn binnengekomen.