Maak het thuis gezellig, met een vleugje Japan in je interieur

Maak het thuis gezellig, met een vleugje Japan in je interieur

De tijd van lekker thuis zijn is weer aangebroken. En dat we er min of meer toe gedwongen worden hoeft natuurlijk niet te betekenen dat we het binnen niet gezellig kunnen maken!

EEN ONTSPANNEN JAPANSE SFEER

Een fijn, behaaglijk huis is het allerbelangrijkst als je langer binnen blijft. Zo overleef je koude natte herfstdagen en straks ook de donkere winterdagen. Met een paar kleine ingrepen maak je het al snel gezellig en geef je die Japanse touch aan je interieur. Lees snel verder, dan laat ik je met een paar tips zien hoe je dat doet.

PRINTS EN ANDERE WANDVERSIERING

Een super snelle manier om je kale muur een Japans accent te geven zijn onze prints, kaarten, tenugui en koinobori. Je kunt het lekker Zen houden en kiezen voor één mooie print, maar kijk nu zelf; een mix geeft ook een mooie sfeer.

Japanse prints en kaarten wandversiering 


Onze tenugui zijn beschilderd met prachtige patronen, hang er eentje aan de muur en je hebt een fantastische eye-catcher in je interieur. Dat geldt trouwens ook voor de kleurrijke koinobori van Madame Mo. Instant blijheid noemen we dat!

GEUR VOOR RUST EN ONTSPANNING

Kaarsen geven warmte en een gezellige sfeer in huis. Steek je daarnaast een wierookstokje aan, dan zorg je ook voor rust en ontspanning.

Onze Japanse wierook is gemaakt van natuurlijke materialen, zonder dierlijke toevoegingen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je er hoofdpijn van krijgt. Bovendien zijn de geuren licht en niet heel indringend, ze blijven even hangen en vervliegen na een poosje.

Voor een klein momentje tussendoor kun je ook een lucifer van Hibi 10 minutes aroma aansteken. In minder dan een kwartier kom je weer even helemaal tot jezelf.

Japanse wierook

LEKKER OP DE BANK

En als je dan je huis helemaal op orde hebt is het tijd voor thee! En om die Japanse sfeer vast te houden neem je natuurlijk één van onze top theesoorten uit Japan.

Als ik een favoriet met jullie zou mogen delen dan is dat toch echt de sencha uit Higashisonogi bij Nagasaki.  Boordevol umami, dat proef je maar zelden.

Japans theeservies is meteen ook een mooie blikvanger in je huis en met een paar mooie theeblikken erbij maak je het plaatje compleet.
Japans theeservies