Retourneren

Wij doen er alles aan om je via onze website volledig te informeren over de producten. Mocht een artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen dan heb je het recht om het zonder opgave van reden tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Wel zijn de kosten voor retour van jouw huis naar ons voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, de exacte tarieven vind je op de website van de vervoerder. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht stuur je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons terug. Het retour-adres is: Roppongi, Van Hallstraat 679, 1051HG, Amsterdam. 

Om gebruik te maken van dit recht vragen we je contact met ons opnemen via info@roppongi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem, neem dan contact met ons op via info@roppongi.nl. Je betaalt dan wel zelf de kosten voor terugzending.

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog te wijzigen.