Blog — food

Sinterklaas dobbelspel, een nieuwe traditie

Geplaatst door Ingrid Beyer op

Sinterklaas dobbelspel, een nieuwe traditie
De traditionele Sinterklaas viering ligt met onze elf-jarige pre-puber alweer een paar jaar achter ons. Maar we laten dit kinderfeest natuurlijk niet zo maar aan onze neus voorbij gaan! Een gezellige avond tijdens de donkere dagen is te leuk, dus hebben we gewoon een nieuwe traditie in het leven geroepen.

Meer lezen →

Een Halloween bento recept voor scary fans

Geplaatst door Ingrid Beyer op

Een Halloween bento recept voor scary fans
Voor bento-fans is Halloween een perfecte bron van inspiratie! Met een paar ingrediënten maak je de leukste zombie gerechten. Maak je geen bento? Gebruik de gerechten dan voor je Halloween feest.

Meer lezen →

Verbluf je gasten met Gyoza: een easy-peasy Japans recept met gehakt

Geplaatst door Roppongi-store Admin op

Verbluf je gasten met Gyoza: een easy-peasy Japans recept met gehakt

Gyoza zijn van oorsprong Chinese dumplings, maar helemaal ingeburgerd in de Japanse keuken. Wij hebben ze in Japan voor het eerst gegeten in een Rāmen-bar, een kom heerlijke noedelsoep is namelijk niet compleet zonder een bordje sappige gyoza!

Meer lezen →